Vet du vad det säger om din personlighet om du har de HÄR två groparna i ryggen?

2200

Människor är intressanta, som om det inte räcker med att vara attraktiv med sin glödande hud och hår, så vill vi vara sexiga. Att vara sexig är inte bara att agera eller säga saker på ett visst sätt, men också ha en viss kropp. Precis som med skönhet, är sexighet relativt. Därav, vad som är sexig för en person kan vara motsatsen för en annan. Gropar i kinderna är söta, men vissa människor de önskar att de inte hade dem. En annan typ av gropar, som återfinns på nedre delen av ryggen på människor som anses vara sexigt är ”Venus slag”.

Historien om de venusianska groparna och deras betydelse går tillbaka till den romerska gudinnan Venus. De myntade termen från konsten av gudinnan för att beteckna deras skönhet. De flesta kvinnor har dem. Emellertid är dessa fördjupningar inte ovanliga hos män.

Även om de är närvarande hos nästan alla, vet de flesta människor aldrig namnet på dessa skönhetsmärken, även de som har dem. Denna artikel kommer att ge beskriva varför de är sällsynta.

Varför människor har ryggropar!

De är ett ärftligt tillstånd som inte medför några särskilda hälsorisker – vissa människor föd helt enkelt med en tendens att utveckla groparna. Ofta så kan åldrande och viktökning förvärra uppkomsten av groparna, vilket gör att de verkar mer framträdande. Vissa människor tycker om att ha gropar, och andra önskar att de bara skulle försvinna på något sätt. I vissa fall, kan kost och motion göra att de verkar mindre märkbara.

 Dessa gropar kallas ibland för andra namn, såsom gropar av Venus, sakrala gropar eller pilonidal gropar. De är kopplade till en persons individuella benstomme, i förhållande till hans eller hennes specifika muskeldefinition och andelen kroppsfett. Om det inte finns mycket underliggande muskler, kan en fördjupning förekomma, vilket resulterar i en grop. Denna typ av händelse kan också hända på hakan, kinderna, skinkorna, eller andra områden av kroppen. Lyckligtvis tycker många människor att groparna är söta, och ser dem som ”skönhetsmärken”, istället för missprydande fördjupningar på ytan av huden. Reaktioner på ryggropar i allmänhet är subjektiva, eftersom skönhet ligger i ”betraktarens ögon”.
Om du har ryggropar, är det bäst att omfamna naturen och njuta av dessa små egenheter. Chansen finns, att de fördes vidare till dig som en del av ditt eget DNA eller genetiska kodning. Det är ganska vanligt att dina föräldrar, syskon och nära släktingar också kommer att ha ryggropar som liknar dina egna. Förändring i kost och motion kan påverka djupet av dina gropar, men de kommer inte att ta bort dem helt. Att bygga upp muskler under huden kommer att stärka stödsystemet under översta lagret av epidermis, vilket ger en jämnare resultat; Men om din benstomme resulterar i gropar som är ganska framträdande, så kommer att ändra din livsstil inte få dem att försvinna för alltid.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!