Med några enkla ingredienser gör han den här underbara frukostfrittatan!

679

Ett av de första stegen för att bli vuxen på riktig är att lära sig hur man gör en riktig frukost. Äggröra är gott, men bara när du vet hur man gör en ordentlig omelett, smörgås, eller muffins,  kommer du att vara vuxen.

Det är dags att lägga till ytterligare en läcker måltid till frukosten: ost-frittata. Med detta recept kommer du att vara redo att servera den ultimata frukosten.

Här är ingredienserna du behöver: lök, ägg, smör, ost, ströbröd och soltorkade tomater. (Exakta mått hittas i slutet av den här artikeln.)

Värm ugnen till 200 ° C. Smält smör och stek lök på medelvärme i en stekpanna.

Stek löken tills den är genomskinlig, men inte brynt. Börja blanda ströbröd och ost i en medelstor skål och ställ åt sidan.

Placera de torkade tomaterna på toppen av löken.

Häll hälften av ostmixen över löken och tomaterna i stekpannan. Använd en sked för att röra om.

Knäck äggen och placera dem ovanpå.

Strö den andra halvan av ströbröd och ost över äggen.

Placera stekpannan i ugnen i 15 till 20 minuter. Du vill att toppen ska vara gyllenbrun, men äggen ska fortfarande vara rinnande.

Voila! Du är redo för frukost!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Det fullständiga receptet är:

3 msk smör

2 stora lökar, tunna skivor

1/4 kopp tärnade soltorkade tomater

1 kopp brödsmulor

3/4 kopp gruyère, strimlad

3/4 kopp parmesanost, riven

6-7 ägg, beroende på storleken av pannan

Eftersom det är för flera personer, är detta den perfekta frukosten för dig och dina vänner. Glöm inte mimosan!

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!