Han gnuggar in tandkräm på mobilskärmen. Anledningen är otrolig!

1120

Du kommer att bli förvånad när du läser detta. Det finns många sätt att använda tandkräm på, förutom att borsta tänderna. Ingredienserna i tandkräm, som vi använder varje dag i badrummet, lämpar sig inte att svälja, men vi kan använda dem till mycket mer !

Här är 6 lysande saker du kan göra med tandkräm:

1. Förhindrar svullnader

1

Det kan tyckas absurt, men många människor svär vid att tandkräm kan förhindra blåmärken och svullnader. För att åstadkomma detta, blanda helt enkelt tandkräm med bodylotion och smeta det på den drabbade platsen, surra det i ett bandage, och lämna över natten.

2. Mattvätt

2

För att tvätta vanliga mattor, behöver du ingenting mer än en tub med tandkräm och en tandborste. Skrubba fläckarna med lite tandkräm innan du tvättar mattan ordentligt. Ett enkelt trick!

3. Ta bort hårfärg från hårfästet

3

Om du har färgat håret, är du förmodligen mycket medveten om detta: resterna av hårfärg är kvar i pannan eller nacken. Det är irriterande och ser fånigt ut. Men det finns något du kan göra åt problemet; bara gnugga lite tandkräm där du har spillt och skölj bort efteråt. Tandkrämen tar bort fläckar, och är helt säkert att använda.

4. Stärker sköra naglar

4

Kämpar du med sköra naglar? Inga problem, med tandkräm kommer inte naglarna bara bli starkare utan även blanka och trevliga!

5. Tar bort repor på mobilskärmen

5

Eftersom tandkräm kan skada en smartphone om du placerar det på fel ställe, hjälper det att applicera ett tunt lager för att skydda den känsliga ytan från repor. Och om du redan har en repa; sätt en liten fläck på repan och gnugga i cirklar – och du har en helt ny display!

6. Ta bort ”väggmålningar ”

6

Om dina barns konst sprids på väggarna, kan du antingen acceptera det, måla väggarna igen, eller gå till toaletten och hitta tandkrämen. Sedan kan du bara tvätta bort allt med tandkräm, och vips – du har en ren och fin vägg!

Så smart! Dela detta med dina vänner på Facebook!