Visste du att salt kan lindra huvudvärk och migrän? Du borde pröva det här redan idag!

1345

Det finns naturligtvis smärtstillande medel som hjälper mot huvudvärk och migrän. Men många av dessa läkemedel har biverkningar. Utslag, illamående, njurproblem, leverskador, sår, ökad risk för hjärtinfarkt och stroke – biverkningarna kan vara många.

Men det finns naturliga alternativ
Det finns vanligtvis alltid tips om naturliga alternativ till medicin. Men vi människor är olika, naturliga behandlingar kan fungera på några av oss, men inte alls på andra. Men det kostar mycket lite att prova naturliga metoder, det kan vara bra att ta reda på om du faktiskt är en person som svarar positivt på en enkel metod.

Den naturliga metoden som presenteras i videon längst ner i denna artikel kommer att lindra smärtan som kommer från migrän. Metoden ska inte ha några biverkningar och är naturlig och billig.

Allt du behöver är:

Citronsaft
Havssalt
Ett glas vatten

Blanda saften av en citron och två teskedar havssalt i ett glas vatten.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!