Drick det HÄR och känn den fantastiska effekten det har på din kropp DIREKT!

1111

Det finns en anledning till ”ett äpple om dagen håller doktorn borta” inte är en klyscha. Äpplen är en av de mest hälsosamma livsmedel du kan lägga till din kost, och de kan verkligen göra din kropp mycket gott.

Inte bara har du en mängd olika alternativ (från syrliga Granny Smithäpplen till söta Fijiäpplen), de är ett prisvärt alternativ för ett snabbt mellanmål, smoothieingrediens eller att smaksätta ditt vatten med.

Det finns många sätt du kan lägga äpplen till din dagliga kost, från att ta med ett äpple som ett litet mellanmål på jobbet till att ha dem i havregrynsgröten till frukost.

Ett annat populärt trick är: äppeldetoxvatten.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!