Massera dina fötter innan du lägger dig för att sova tryggt och djupt HELA natten!

1300

Med hjälp av massage kan blodcirkulationen förbättras,och utsöndringen minskas från talgkörtlar och svettkörtlarna, fettvävnaden minskas, metabolismen stärks, det vill säga flödet av näringsämnen i vävnaderna påskyndas, oxidation av vävnaderna blir förbättrad och huden får en starkare ton, blir mer elastisk, ser friskare ut och känns yngre .

Musklerna som gör att vi kan röra vår kropp är mycket beroende på ställning och utseende.

Massage av fötterna är viktigt och att stretcha dem det gör dem starkare och mer avslappnade och tar bort mjölksyran som kan leda till kramp och värk i musklerna.

7

På bilden ovan så kan du se vilka delar på fötterna som är viktiga att massera.

Det är känt att man med massage och tryck på vissa delar av fötterna kan minska smärta och hjälpa vid  olika organsjukdomar ! Du bör massera dina fötter innan du ska sova, och vi rekommenderar dig att göra den här massagen till en daglig rutin. Du bör massera dina fötter mellan 10 och 15 minuter varje kväll.

Testa det här redan ikväll ! Och skriv gärna i kommentarfältet vad du tycker!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!