Gå ner i vikt och gör en detox genom att dricka det HÄR!

1181

Denna dryck ger förutom att den ger värme en hel del nyttiga effekter. Den innehåller ingefära och gurkmeja, vilka båda verkar antiinflammatoriskt.

Drick ett glas av det här varje morgon.
Ingefära / gurkemejadetox:

100 g ingefära (organisk, skivad)
50 g gurkmeja (organisk, skivad)
Saften från en organisk citron
2 msk honung (rå)
4 dl vatten

Skölj ingefära och gurkmejan noggrant. Skär dem i skivor. Placera dem i en kastrull och tillsätt vatten. Låt det sjuda i en halvtimme. Ta bort från värmen och låt det svalna till strax under 40 grader. Detta för att inte förstöra de bakteriedödande enzymerna i honungen. Nu tillsätter du citronsaften och honungen .

Förvara blandningen i kylskåp över natten. Häll den sedan genom en sil eller genom ett kaffefilter och häll den i en ren flaska. Ta ett glas på morgonen. Ett trevligt uppfriskande sätt att börja dagen. NJUT!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!