Det HÄR är tecken på att du är mycket uttorkad och MÅSTE dricka mer genast!

1096

Livet på jorden som vi känner det är omöjligt utan vatten. Det är ett obestridligt faktum. Vatten är det mest väsentliga som alla våra kroppar behöver för att hålla sig frisk och fungera. Det finns inget bättre när du är supertörstig, varm, eller uttorkad än ett glas rent, kallt vatten.

Även om praktiskt taget alla har hört talas om standardregeln när det gäller vattenförbrukning, vilket är att dricka åtta 8 glas om dagen för att vara hydrerade, är det inte alla av oss som lyckas göra just detta. I själva verket, de flesta människor dricka inte så mycket vatten dagligen och efter ett tag får det negativa effekter på kroppen.

När du inte dricker tillräckligt med vatten, blir kroppen uttorkad.  Din kropp kommer alltid att låta dig veta när den behöver mer vatten, du behöver bara veta hur man läser dessa och här hittar du sex av dessa tecken.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!