Naturligt slät hy utan dyra skönhetsprodukter är möjligt genom att göra det HÄR!

1862

Som om tortyren med akne inte är hemsk nog, kan det lämna vanprydande ärr i månader eller år efter att aknen försvunnit! Den goda nyheten som många människor inte är medvetna om, är att i stället för att spendera tusentals kronor på smärtsamma laserbehandlingar, har naturen lösningar som verkligen fungerar för att läka den skadade vävnaden orsakad av akne!

”Home Remedies for Life”
 och ”BeautyHealthPlus.org” har publicerat flera av följande åtgärder; den första är en matsked kanelpulver och ekologisk honung. När de blandas tillsammans skapas en blandning som är mycket effektiv för att läka akne ärr. Kanel fungerar som en antioxidant och slipar milt när de blandas med honung (en naturlig fuktighetskräm och antioxidant) läker de hudceller skadade från bakterierna från aknen. När de appliceras dagligen under 10 minuter, kommer det inte bara läka fula ärr, det kommer också att befria huden från missfärgning av ärrbildning.

Bikarbonat blandat med destillerat vatten bildar tillsammans en trögflytande blandning, det fungerar också som ett utmärkt mjukt slipmedel för att befria ytan från döda hudceller, vilket möjliggör frisk hy.

Olivolja, som är rik på vitamin E och C, snabbar upp processen för att läka är..
I videon här nedan diskuteras citronsaft (innehåller C-vitamin, en potent antioxidant), ekologisk honung och kaffe skurar. Hon visar före och efter bilder, och visar hur man använder dessa naturläkemedel, i effektivt läkande av akne ärr.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!