Dålig täckning på mobiltelefonen? Den här mannen visar hur en flaska vatten kan förändra det!

1834

Vanligtvis skulle man tro att en mobiltelefon och vatten inte är en bra matchning. Ja, det finns visserligen telefoner som är ”vattentäta”, men i allmänhet bör elektroniska enheter inte komma i kontakt med vatten.

Men vad händer om du har dålig täckning på din telefon? Visste du att en flaska vatten kan hjälpa till med problemet?

För att förbättra telefonens signal, placera en flaska vatten nära toppen av telefonen – de ska ligga på en plan yta. Aktivera flygläge på telefonen så att WiFi-signalen är blockerad. Vänta en minut innan du stänger av flygläget igen. Detta gör att telefonen kan hitta en signal som finns i närheten och du får bättre täckning!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!