Så här blir du av med dina födelsemärken och leverfläckar för gott!

10275

Att hitta en konstig, oregelbunden tillväxt på huden någonstans på kroppen kan vara anledning till oro, men om det är en leverfläck så behöver du inte vara orolig, leverfläckar är mjuka, små, smärtfria hudutväxter som kan dyka upp nästan var som helst.

I själva verket är de ytterst vanliga, så vanliga att praktiskt taget alla som läser detta just nu kommer att utveckla en eller flera vid något tillfälle under sin livstid, om de ännu inte har någon.

Vissa typer av människor är mycket mer mottagliga för att få leverfläckar. De som är överviktiga och medelålders vuxna löper högre risk att få leverfläckar och kan ha mellan 1 till 100+ på sin kropp.

 

I stället för att spendera en massa pengar på besök hos läkare, finns det ett mycket mindre drastiskt och mer prisvärt sätt att enkelt ta bort leverfläckarna på, själv i ditt eget hem.

Så här gör du:
1. Blöt en bomullstuss med äppelcidervinäger.
2. Gnid bomullstussen mot leverfläcken eller födelsemärket.
3. Gör detta varje dag under en vecka eller längre om det behövs. Allteftersom tiden går, ska leverfläcken börja mörkna tills den slutligen blir svart och försvinner.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!