Problem med mjäll? Då ska du göra det HÄR!

2954

Mjäll är vita flagor, bestående av döda hudceller, som bildas på huvudets hårbotten. Eftersom hudceller normalt dör och flagnar bort är en liten mängd mjäll normalt och ganska vanligt. Några människor har dock en ovanligt hög förekomst av hudflagor.

Allt du behöver för att förbereda denna blandning är billiga och lättillgängliga ingredienser:

– 1 dl äppelcidervinäger

– 1 dl vatten

Ta en skål och blanda äppelcidervinäger och vatten. Därefter appliceras den resulterande vätskan på hårbotten och låt den verka i cirka 15 minuter. Upprepa denna process en gång till och tvätta sedan ditt hår som vanligt, med milt schampo. Du kommer att märka det otroliga resultatet efter första gången. Vi garanterar att du kommer bli förvånad!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!