Drick det här innan du går och lägger dig och vakna med att ha gått ner mer i vikt varje dag!

5929

Honung är en av de bästa naturliga ingredienserna som finns. Denna kraftfulla nektar erbjuder olika hälsoeffekter och är dessutom billig och lättillgänglig. Honung kan förbättra din hälsa på många nivåer, men du visste säkert inte att det kan hjälpa dig att gå ner i vikt.

Ja, honung kan påskynda din ämnesomsättning och hjälpa dig att hålla dig i form. Om du blandar med kanel kommer du att bränna ditt överskott av fett över natten, och du kommer att vakna med att ha gått ner mer och mer i vikt varje morgon. Otroligt, eller hur? Åtgärden har redan testats av miljontals människor och många har delat sina fantastiska resultat online.

Kanel är också en annan stor naturlig ingrediens för vår hälsa. Kanel kan reglera dina kolesterolnivåer, öka ditt blodflöde samt är bra för ditt matsmältningssystem och hjärta. Det kan påskynda viktminskningsprocessen och hjälpa dig att gå ner i vikt medan du sover. För ännu mer viktminskning kan du ersätta socker med kanel, tillsätta lite i din matlagning eller blanda det med honung för att hjälpa dig att gå ner i vikt.

Så här förbereder du det:

Ingredienser

200 ml. vatten

½ tsk kanel i pulverform

1 tsk honung

Tillagning:

Koka upp vattnet först, tillsätt sedan kanel och låt blandningen sjuda i några minuter innan det ställs åt sidan för att svalna. Tillsätt honungen när drycken är kall och drick blandningen en halvtimme innan du lägger dig – blandningen fungerar bara om den tas innan du sover.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!