Ät vitlök på tom mage när du vaknar på morgonen så händer något otroligt med din kropp!

2064

Om du äter vitlök på morgonen, före frukost och på fastande mage, kan du hjälpa kroppen att läka sig själv. Följande är några av de många hälsofördelar din kropp får från vitlök.

Vitlök minskar också både blodtryck och LDL-kolesterolnivåer. Studier har visat att det sänker det ”onda” typen av kolesterol som sätter människor  i en ökad riskzon för hjärtinfarkt. Vilket leder till att hjälpa och förebygga mot åderförkalkning, förträngning och härdning av artärerna som minskar blodflödet och leder två blodproppar och hjärtinfarkt.Vitlök fungerar som en naturlig blodförtunnande, vilket gör det lättare för våra hjärtan att pumpa blod och minska risken för blodproppar.

Och ja, och vitlök är utmärkt för att öka immunsystemets upptag av näringsämnen som fiber, vitamin C och B6, kalium och kalcium. Om du någonsin har en förkylning hoppa över medicinen och ät istället vitlök eftersom det har visat hjälpa mot symptom i samband med influensa och vanlig förkylning. Där har ni det, några av de många sätt att vitlök kan gynna din kropp, hälsa och själ. Många människor tycker att äta den rå är nästan omöjligt på tom mage, eftersom det är så potent och att tillaga den gör det mycket mer tilltalande och tar fram de bästa smakerna. Nedan är ett recept för rostad vitlök. Nu har du ingen ursäkt att inte äta mer av denna supermat!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!