Torra och spruckna hälar kan vara ett stort problem. Men så HÄR blir du av med problemet redan idag!

5128

Torra, grova eller spruckna hälar, är ett vanligt problem de flesta människor har i ett eller annat tillfälle. Nu när sommaren här, blir vi mer medvetna om det som våra fötter utsätts för i sandaler och flip flops. Anledningen till att fötterna lider av intensiv torrhet är att det inte finns några oljekörtlar i dem, vilket gör svettkörtlarna till deras enda källa till fukt, eftersom de bär tyngden av hela kroppen varje dag.

Svettkörtlarna ensamma är oftast inte tillräckligt för att hålla fötterna bekvämt återfuktade, därför är det nödvändigt att undvika saker som orsakar överdriven torrhet.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!