Har du bränt maten nu igen? Oroa dig inte, det finns ett sätt att rengöra stekpannan på med hjälp av SALT!

1116

Salt är ett vanligt mineral som finns på hela jorden, inklusive i praktiskt taget varje kök och hushåll i världen. Det är inte bara viktigt för vår kroppsliga hälsa, det är också en viktig ingrediens som har använts för att smaksätta och bevara livsmedel i tusentals år.

Förutom att det finns massor av olika användningsområden för salt som sträcker sig långt bortom enbart smaksättning av läckra rätter så finns det så mycket mer du kan använda salt till.

Här har det sammanställts några av de mest användbara saltknep som man känner till i den här videon. Dessa är verkligen bra så se till att kolla upp det eftersom någon gång åtminstone kommer ett av dem är garanterad att komma bra till hands!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!