5 hemma-kurer du kan använda mot Ganglion Cystor!

6044

Ganglion cystor är klumpar som utvecklas längs senorna och lederna i våran handled. Det kan också förekomma på foten och fotleden. Ganglion cystor är runda eller ovala och de fylls med en geléliknande vätska.

Här kommer 5 hemma-kurer som kan bota Ganglion cystorna.

1. Aloe Vera
Aloe Vera har anti-inflammatoriska egenskaper och är extremt effektiv vid behandling av ganglion cystorna. Det minskar smärtan, svullnaden och förkortar läkningsprocessen. Du bör applicera gelén på det drabbade området och låta det sitta kvar i 20 minuter och sedan skölja bort det. Upprepa detta 3 gånger om dagen.

2. Epsom-salt
Epsom-salt lindrar smärtan och inflammationen. Du måste blanda 1 msk Epsom-salt i 2 koppar varmt vatten. doppa händerna i vattnet och håll kvar dem i 30 minuter. Gör det varje dag innan du går och lägger dig. Efter en vecka ser du garanterat resultat.

3. Ingefära
Du kan också använda ingefära för behandling av ganglion cystor. Förbered en kopp te med ingefära och drick 3 koppar om dagen och du kommer att se ett omedelbart resultat. Smärtan kommer att vara borta och inflammationen kommer att minska. För att göra det här teet skär du upp ingefäran i småbitar och lägger dem i kokande vatten. Efter 10 minuter och teet är klart.

4. Träd olja
Späd ut 2 droppar träd olja i någon form av kokosnötsolja och applicera sedan på ganglion cystorna. Upprepa det två gånger om dagen.

5. Arnica Olja
Denna oljan förbättrar blodcirkulationen och påskyndar läkningsprocessen. Späd arnica olja i lite varmt vatten och applicera det på det drabbade området. Massera in det försiktigt. Låt det stanna kvar i 20 minuter och tvätta den sedan bort. Gör det 2 gånger om dagen.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!