Dessa fem örter är vetenskapligt bevisade att motverka ångest och depression!

4794

I denna artikel kommer vi att visa dig dem fem bästa örterna för att motverka ångest och depression:

Numera lider många människor av ångest. Ibland är ångest en vanlig del av livet. Men ångestsyndrom är mer än ett tillfälligt tillstånd, det är ett allvarligt tillstånd som är svårt att bli av med och blir värre med tiden.

Symtom på ångest:
Irritabilitet
Muskelspänning
Rastlöshet
Att vara lätt trött
Svårighetsfokusering
Svårighet att kontrollera oro
Sömnproblem

I denna artikel kommer vi att ge dig dem 5 bästa örterna för att motverka just ångest och depression:

Lavendel

Många människor använder lavendel som en aromaterapi för behandling av depression och nervositet. Lavendel har neuroskyddande egenskaper och stabiliserar vårt humör.

Du kan lägga till flera droppar lavendel i ditt bad eller göra lavendel-te och njuta av det varje dag för att minska din ångest.

Citronbalsam

Citronbalsam har anti-ångest egenskaper och är den bästa örten du kan använda för att dämpa din ångest.

Det är konstaterat att en enstaka dos citronbalsam extrakt (300mg eller 600mg) förbättrar lugnet, du blir också piggare och även alert .

Kamomill

Människor använder kamomill te för att underlätta sinnet. Den har milt sederande egenskaper och vi kan använda örten för att förbättra våran sömn och lindra stress. Om du lider av ångest kan du också dricka detta te och lindra ditt tillstånd.

Ascwagandha

Ascwagandha är en ört som används i ayurvedisk medicin. Det skyddar vårt nervsystem och dämpar ångest. Du kan göra te från denna ört och dricka det flera gånger om dagen för att bekämpa din ångest.

Bacopa

Bacopa eller brahmi är en mycket fördelaktig ört i den ayurvediska medicin-kulturen. Den ökar livslängden och hjärnans kapacitet. Denna ört minskar också ångest och förbättrar vårt minne och uppmärksamhet. Konsumera ett te från denna ört regelbundet om du vill se resultat.

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook!