Strö den här kryddan runt ditt hem så kommer du ALDRIG se en myra igen!

5941

Myror är små insekter som bor i en koloni och under de varma sommardagarna ser vi dem ofta i våra hem. De är ganska irriterande och svåra att bli av med, eftersom de fortsätter att komma in, de kommer in genom de allra minsta hål.

På marknaden finns olika produkter som är effektiva men dessa produkter är laddade med kemikalier som är skadliga för dig och dina älskades hälsa. Dessa produkter är också farliga för dina husdjur, som hundar och katter. Produkter som är speciellt skapade för att döda dessa små insekter kan också orsaka allvarliga huvudvärk, illamående och utslag och därmed äventyra ditt välbefinnande.

I dagens artikel kommer vi att presentera en helt naturlig och säker metod som kommer att hålla myrorna borta från ditt hem.

För detta ändamål behöver du en aromatisk krydda – kanel.

Kanel har en speciell lukt som faktiskt förvirrar myrorna eftersom det påverkar det primära kommunikationsmedlet, feromonleder. Forskare förklarar att deras luktsinne guidar myrorna. Myror har en potent förmåga att känna olika dofter som vi inte kan känna.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!