Snabba upp din ämnesomsättning, ta bort toxiner och gå ner i vikt på bara 72 timmar!

2703

När det är semestern, vill vi bara koppla av och äta eller dricka vad vi vill. Men det är inte så bra för vår organism eftersom vi blir fulla av många skadliga ämnen och fetter. Vår hälsa försämras och vårt utseende förändras också.

Lyckligtvis kommer vi här att presenterar ett naturligt botemedel som hjälper dig att ta bort alla skadliga ämnen och fetter samtidigt! Det är extremt fördelaktigt eftersom du kommer att lyckas gå ner i vikt och öka din ämnesomsättning på samma gång.

Ingredienser:

En kopp tomatjuice
Juice av ½ citron
2 matskedar riven ingefära
Chilipulver
Två selleristjälkar

Tillagning:

Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa till en slät juice. Häll blandningen i ett glas och drick denna blandningen 3 gånger om dagen.

Förvara i ditt kylskåp. Du kommer att bli förvånad över resultatet!