Blanda citronjuice med olivolja och svälj en matsked om blandningen varje dag! Resultaten är OTROLIGA!

3144

Citroner är en av de mest hälsosamma frukter på planeten, hög på antioxidanter, vitaminer och viktiga näringsämnen, och ger fantastiska hälsofördelar med.

Därför har kombinationen av de två visats ge imponerande effekter i följande fall:

Mot Reumatiska problem – de potenta antiinflammatoriska egenskaper hos denna kombination är mycket användbara när det gäller reumatiska problem. Regelbunden konsumtion kommer att lindra ledvärken.

Mot hjärt-problem – På grund av den höga fettsyran som kombinationen innehåller så aktiverar det cirkulationen och reglerar kolesterolet, denna blandning jobbar effektivt för att förhindra hjärtproblem.

Att balansera galla i levern och gallblåsan – Experter hävdar att konsumtionen av blandningen på morgonen, på fastande mage, förhindrar tillväxt av gallsten. Dessutom kan ett glas vatten, olivolja, och citronsaft en timme före frukosten avgifta levern, njurarna och gallblåsan.

För bekämpning av förstoppning – Denna kombination kommer att fungera som ett smörjmedel för tarmarna samt stimulerar sålunda funktionen av levern och gallblåsan.Denna åtgärd verkar som en potent antioxidant som avlägsnar toxiner och renar kroppen, hjälper matsmältningen, och eliminerar slöseri.

På grund av dess otroliga hälsofördelar, rekommenderar vi att du försöker denna kraftfulla kombination så snart som möjligt, och du kommer aldrig att sluta använda den!

DELA gärna den här artikeln med dina vänner och bekanta på Facebook!