Nytt knep som bränner fett. Bara blanda dessa tre ingredienser i en kopp kaffe och drick i 7 dagar!

5988

Vikt och kroppsform är inte allt här i världen, men många människor drömmer om att komma i bättre form, särskilt före sommaren, när bikinin ska inköpas.

Att prova många olika dieter under en kort period är varken roligt eller hållbart på lång sikt, men lyckligtvis finns det flera alternativ för att bli av med kroppsfett.

Det finns många fördelar med att dricka kaffe. Förutom att kaffebönor är rika på antioxidanter , så sätter kaffet matsmältningen i högsta växel. Med tre extra ingredienser i koppen, har du den optimala fettförbränningsdrycken. Och eftersom dessa tre ingredienser är relativt vanliga i de flesta kök, kan man säkert kalla detta ett husmorsknep!

Blanda dessa och rör ner i en kopp kaffe:

2 teskedar honung
En tesked kanel
En tesked kokosolja

Enligt dietisten David Wolfe, ska man dricka 2 koppar dagligen, under en vecka, för att se resultat. Det här är varför detta fungerar:

Honung:

Honung innehåller socker, så man kan med goda skäl tro att det inte är bra för din vikt. men fallet är att sockret i honung innehåller lågt GI-värde, och ökar energiförbrukningen i kroppen avsevärt. Honung används ofta i hälsodrycker , eftersom det verkar som ett naturligt sötningsmedel med positiva effekter.

Kanel

Kanel har länge varit känt för sina många hälsofördelar – ända sedan antiken. Men det finns inte någon som vet vilken effekt kanel har på kroppens ämnesomsättning. Kanel sänker blodsockernivåer , vilket dämpar hunger. Det höjer kroppstemperaturen och kroppens ämnesomsättning, vilket gör att fettförbränningen skjuter i taket.

Kokosolja

När kroppen bryter ner kokos, frigörs värme som gör att fettförbränningen ökar.

Tillsammans med kaffe, passerar dessa tre ingredienser genom matsmältningssystemet relativt snabbt.

Drick detta varje dag, två gånger om dagen, utan att ändra din vanliga diet och du kommer att se resultat efter sju dagar, enligt nutritionisten David Wolfe.

Det är viktigt att komma ihåg att resultaten varierar från person till person, men denna blandning kommer garanterat att snabba upp din ämnesomsättning.

Vänligen dela detta med dina vänner på Facebook!