Garanterat!!! Det HÄR kommer att bleka dina tänder fort och billigt!

13618

Vita tänder är något vi alla gillar att ha. De påverkar vår självkänsla och får oss att le mer, men vi vet att de kan vara svåra att hålla riktigt vita. De är en av de mest attraktiva egenskaperna hos en person. Rena tänder indikerar god hygien. Lyckligtvis, i den här artikeln har vi bestämt oss för att presentera dig en naturlig lösning som hjälper dig att få vita tänder direkt!

Det finns många tandkrämer och vätskor på marknaden, men inte alla tycks hjälpa. De är fulla av kemikalier och skadar bara din emalj samt ökar risken för tandförfall. Tandblekning hos tandläkaren kan vara extremt dyr.

Den lösning vi presenterar består av kokosolja som tar bort alla farliga bakterier från munnen, men gör också tänderna vitare. Kokosolja innehåller en kraftfull ingrediens som kallas laurinsyra. Enligt en studie som testade över 30 fettsyror och jämförde deras förmågor att bekämpa bakterier var kokosolja den som var bäst. Det minskar också plack.

Ta en titt på vårt billiga recept!

Ingredienser:

½ kopp kokosolja
2-3 matskedar bikarbonat
15-20 droppar pepparmint eller annan ätbar eterisk olja

Instruktioner:

Kokosoljan bör smältas eller mjukas upp.

Blanda alla övriga ingredienser med kokosoljan och rör om väl.

Häll blandningen i en liten glasburk.

Låt det svalna helt.

Hur man använder det:

Doppa en tandborste i blandningen och borsta dina tänder som du brukar göra.

DELA gärna den här artikeln med dina vänner och bekanta på Facebook!