Gå ner nästan 10 kilo på en månad – Allt du behöver är den här mirakeldrycken!

12070

Naturen är den främsta källan till botemedel mot nästan alla sjukdomar, och den skiljer sig från konventionell medicin genom att vara billig och inte orsaka negativa biverkningar. Det finns många olika naturläkemedel som kan kontrollera ditt kolesterol eller hjälpa dig att gå ner i vikt, och vi har det bästa för dig idag.

Den mirakulösa drycken innehåller bara citronsaft och chiafrön, och kan rengöra din kropp från överflödigt fett och toxiner, vilket effektivt förbättrar din totala hälsa. Så här förbereder du den:

Ingredienser

Citronsaft (från 1 citron)
1 matsked chiafrön
1 matsked organisk honung
1 ½ glas vatten

Förberedelse

Blöt chiafrön i ett glas vatten i ca 30 minuter, sedan silar du bort vattnet och blandar dem med vatten och citronsaft. Blanda nu allt i en mixer och din fettbrytande smoothie är klar! Drick det varje morgon före din frukost, och du kommer snart att märka de otroliga resultaten!

DELA gärna den här artikeln med dina vänner och bekanta på Facebook!