Om du har mjäll kan du lätt bli av med det genom att göra det HÄR!

11478

Mjäll är de små, otäcka bitarna av död hud i hårbotten. Att ta bort mjäll är inte en lätt uppgift, men nedan kommer vi att presentera en blandning för tvätt av ditt hår som hjälper dig att lösa problemet.

Allt du behöver för att förbereda denna blandning är billiga och lättillgängliga ingredienser:

– 1 dl äppelcidervinäger

– 1 dl vatten

Ta en skål och blanda äppelcidervinäger och vatten. Därefter appliceras den resulterande vätskan på hårbotten och låt den verka i cirka 15 minuter. Upprepa denna process en gång till och tvätta sedan ditt hår som vanligt, med milt schampo. Du kommer att märka det otroliga resultatet efter första gången. Vi garanterar att du kommer bli förvånad!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!