Gå ner i vikt med ingefärsvatten: Det bästa för att framgångsrikt bränna överflödigt fett på midjan, höfter och lår!

12203

Ingefärsvatten är mycket fördelaktigt för vår hälsa och det hjälper oss att förlora våra extra kilon snabbare än någonsin. Regelbundet intag av denna dryck bränner överflödigt fett som byggs upp på våra midja, höfter och lår.

Hur man gör ingefärsvatten

Ingredienser

-1 färsk ingefära

-5 dl vatten

-½ citron

-1 matsked honung

Lägg ingefäran i kokande vatten och låt den dra i 15 minuter. När det har svalnat tillsätter du pressad citronsaft och honung och blandar. Ingefärsvattnet är klart. Du kan dricka det två gånger om dagen och efter några dagar kommer du att känna resultaten.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!