Blötlägg 4 mandlar i vatten över natten och ät dem nästa morgon! Fantastiska saker kommer att hända med din kropp!

3325

Har du någonsin frågat dig själv varför många äter blötlagda mandlar? Anledningen är att mandlar innehåller mycket nyttigt som kommer att göra dig gott! När det gäller din hälsa, kan mandlar göra underverk, eftersom de är rika på vitamin E, zink, kalcium, magnesium och omega-3 fettsyror.

Varför det är bra att äta mandlar?

Mandlar innehåller så mycket ämnen som är nyttiga för dig.

Att äta blötlagda mandlar är lättare för magen att smälta och ger dig mer näringsämnen. De flesta nötter och frön är lättare att smälta och har bättre näringsinnehåll när du blötlägger dem över natten.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!