Jag drack varmt vatten med citron och honung i 365 dagar och upplevde en chock!!

4208

Crystal Davis är en amerikansk kvinna som nyligen blev en världshit efter att ha delat hennes erfarenhet med att dricka varmt citronvatten på nätet. Under sitt sökande efter en förändring till det bättre, beslutade Crystal sig för att dricka citronvatten med honung varje morgon för att se vad det skulle göra för hennes hälsa.

När hennes experiment avslutades efter ett år var hon chockad på ett positivt sätt. ”Tills för några år sedan, brukade jag köpa citron och honungdryck på apoteket när jag var förkyld. Det är dock verkligen helt annorlunda att dricka färsk citronsaft med honung. Det är så mycket bättre och hälsosammare än den pulvriserade du köper på ett apotek, ” säger Crystal.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!