Om du lagar mat med vitlök, se till att du gör detta innan något annat!

844

Att skala vitlök är aldrig kul, det blir ofta kladdigt och händerna luktar illa efteråt.

Som sagt, vitlök är riktigt bra för dig, och du ska inte behöva kompromissa med att använda den i dina måltider bara för att det gör att dina händer luktar illa! Lyckligtvis, är professionella kockar mer än glada att dela sina tips och tricks för att hantera problemet.

Följ dessa fyra superenkla steg för att hålla händerna fria från vitlöksstanken. Smaklig måltid!

1. Först behöver du en tom syltburk som denna …

2. Därefter lägger du vitlöken i burken och vrider på locket.

3. Ge burken en kraftig skakning; du kommer att se vitlöken gå sönder inuti.


4. Häll ut allt i en skål för att separera de vitlöksklyftorna från skalet. Voila!

Detta är ett trick som professionella kockar använder, och nu kan du också göra det.

Dela detta enkla trick med dina vänner på Facebook!!