Använda ett vanligt ugnsgaller för att laga det mest bildperfekta och krispiga bacon någonsin! WOW!

313

Folk älskar bacon. Det är definitivt ett favoritlivsmedel – det är inte bara gott till frukost, det är perfekt när som helst på dygnet.

Du kan linda det runt en biff, lägga det i en smörgås, eller ha det i pannkakor och ägg. De klassiska frukostbaconet har blivit en stapelvara i hemmen runt om i landet.

Det enda problemet med bacon är att alla vill att det ska se ut exakt som det gör på bilder, men det ser nästan aldrig så bra ut.

Oroa dig inte, – vi har lösningen! Lär dig att göra perfekt bacon med den enkla handledningen nedan!

Du behöver:

Ugnsgaller
Bakplåt
Matlagningsspray
Aluminiumfolie
Och så klart BACON

Gör så här:

Täck en ugnsplåt med aluminiumfolie.
Värm ugnen till 200 ° C.
Spraya ett ugnsgaller med matlagningsspray.
Lägg bacon på ugnsgallret så det skapar en vågform.
Lägg gallret på plåten och ställ i ugnen.
Fettet kommer att droppa ner på plåten.
Baka i 10 minuter, eller tills önskad knaprighet uppnås.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!