De här typerna av livsmedel är riktigt ohälsosamma och man bör verkligen undvika dem!

1487

Den största fienden till dålig hälsa är bearbetade livsmedel med massor av tillsatser, och vi vet fortfarande inte vilka de långsiktiga effekterna av att konsumera dessa livsmedel är – menar Rachel Harvest, en nutritionist från New York.

Varmkorv, korv och salami är lika önskvärt, eftersom bearbetat kött innehåller mycket fett, och kan innehålla upp till 400 procent mer salt och 50 procent fler konserveringsmedel än bara rött kött; i syfte att dölja salthalten i dessa produkter tillsätts dextros.

Harvest säger att industriellt bearbetad mat inte har något bra näringsvärde.

– Det har för mycket salt, socker och artificiella färger, som kroppen inte kan bearbeta. Du har margarin med smak av smör, mager ost från bearbetade vegetabiliska oljor. Allt detta är ohälsosamt och en börda för levern och njurarna.

Vad du bör undvika:

Pate

Margarin

Ostskivor

Popcorn

Varmkorv

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!