Han delar upp äpplet på ett nytt sätt – och det är GENIALT! – Se själv

1186

Många föredrar att dela upp äpplena i bitar innan de ska ätas, speciellt för barn är det smart, men också många vuxna tycker det är bäst. Att dela upp ett äpple i mindre bitar har alltid varit lite rörigt. Formen och kärnan i äpplet har gjort det till en utmaning. Därför är detta tips så smart, det går 5 gånger så snabbt som med det traditionella sättet och det blir inget griseri.

Som om det inte var nog, så kan du sätta ihop äpplet igen och använda en gummisnodd för att hålla ihop äpplet. Då håller sig äpplet färsk mycket längre, så att det blir som ett praktiskt litet matpaket. Och om du sprutar lite citronvatten på, ja då håller det sig färsk i flera timmar. Nu är det bara att gå till inköp av dessa de smakfulla frukterna. Prova dessa tips själv – de fungerar!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!