Vill du gå ner i vikt men fortfarande äta ordentligt? Då ska du pröva det HÄR!

4213

Det kan vara svårt att hitta recept på soppor som specifikt pekar på att de hjälper en att gå ner i vikt, men vi försäkrar dig att soppa är väldigt fördelaktigt för viktnedgång.

Den soppa som vi nedan kommer att ge dig receptet på bränner fett och har blivit väldigt populär under de senaste åren, eftersom den stimulerar viktnedgång och innehåller hälsosamma livsmedel utan att du ska behöva hänge dig åt strikta dietplaner som i slutändan negativt kan påverka din hälsa.

Denna utsökta soppa hjälper dig att eliminera gifter i kroppen, motverka vätskeretention, bränna kroppsfett, och den låter dig avnjuta bättre hälsa. Tanken är att du ska äta den i sju dagar i följd. Efter dessa sju dagar återgår du till en ”normal” kost med hälsosamma livsmedel för att bibehålla din vikt.
Denna soppa för viktnedgång hjälper dig att sakta men säkert gå ner i vikt och avgiftar kroppen på alla de skadliga ämnen som påverkar din kropp och vikt. Du tillreder helt enkelt en buljong med färska grönsaker, som du sedan kan äta varje gång du känner dig hungrig.

Ingredienserna i denna soppa är följande:

  • 1/2 kålhuvud: Denna grönsak är rik på kalium, svavel, och kalcium samt mineralsalter. Om du äter det regelbundet motverkar du förstoppning och förbättrar också hudens hälsa. 100 gram kål innehåller endast 40 kalorier.
  • 6 stora lökar: Lök är känt för sina renande egenskaper, som hjälper till att rengöra kroppen och eliminerar giftiga substanser som kan påverka hälsan. Det innehåller mycket vatten, svavel, kalium och fosfor, och rekommenderas speciellt om du vill motverka vätskeretention och eliminera ett överskott av urinsyra. 100 gram kokt lök innehåller endast 20 kalorier.
  • 6 tomater: Denna grönsak är känd för sina kraftiga antioxidantiska och vätskedrivande egenskaper, som återupplivar kroppen och eliminerar skadliga substanser. Tomater innehåller även stora mängder kalium, fosfor och klor. 100 gram innehåller endast 19 kalorier.
  • 3 selleristjälkar: Detta livsmedel ät väldigt vätskedrivande och hjälper dig att motverka urinsyra i kroppen. Selleri är rikt på kalium, klor, svavel, koppar, kalcium och natrium. 100 gram innehåller endast 19 kalorier.
  • 2 gröna paprikor: Paprika innehåller mycket antioxidanter och C-vitaminer. Tack vare sitt höga innehåll av fibrer hjälper paprika dig dessutom att känna dig mätt, och den motverkar förstoppning. 100 gram innehåller endast 10 kalorier.
  • Salt och kryddor: Om du vill använda salt rekommenderar vi havssalt. Du kan även använda andra kryddor som oregano, gurkmeja, och peppar, mm.

Hur tillreder du denna soppa för viktnedgång?

  • Du använder alla ingredienser som vi har nämnt ovan för att göra en fettförbrännande soppa. Skär grönsakerna i små bitar och lägg dem därefter i en gryta med ordentligt med vatten. Som en tumregel bör du använda dubbelt så mycket vatten som ingredienser.
  • Lägg locket på grytan och låt den stå på medelvärme. Ta därefter grytan från spisen och ät tills du blir mätt.
  • Om det blir någon soppa över kan du spara det tills nästa dag. Du kan äta den både varm och kall när du känner dig hungrig.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!