Ny forskning: Cola kan minska mannens sädesceller med upp till 30 procent! CHOCKERANDE!

610

Vi är nog alla medvetna om hur ohälsosamt cola är. Denna söta dryck är särskilt dålig för tänderna, blod och lever. Men nu har dansk forskning avslöjat en annan orsak till att män i synnerhet, bör avstå från cola.

Forskare vid University of Copenhagen startade en forskningsstudie om cola 2010. Resultaten visar nu att män som dricker cola har både färre och sämre spermier än de som inte dricker cola. Som om det inte var nog utgör cola också en risk att du får problem med erektionen.

Enligt The Mirror säger denna häpnadsväckande forskning att det behövs en liter cola om dagen för att uppfylla kriterierna. En liter cola om dagen kan minska antalet spermier med så mycket som 30 procent.

Den danska studien bygger på undersökningar av 2,554 danska män. Bland dessa båda coladrickare och män som inte dricker cola. Slutsatsen är tydlig:

I genomsnitt, män som dricker cola har 35 miljoner spermier per millimeter. Hos män som bara drack lite eller ingen cola, är det genomsnittliga antalet 56 miljoner spermier per millimeter.

Du måste naturligtvis vara medveten om att det är fullt möjligt att skapa barn med 35 miljoner spermier. Men siffrorna är ändå skrämmande.

Varför cola har denna effekt på sperma är en gåta för forskarna. De menar att koffein inte är syndaren, men att det är något annat i cola som inte är nyttigt.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!