Mannen väntar förgäves på restaurangen på gästerna till hans födelsedagsfest. När de inte dyker upp händer DETTA!

844

En 61-årig pensionär från Veracruz i Mexiko hade valt en restaurang för att fira sin födelsedag på. Försiktigt sätter han ihop flera bord, ställer fram en kaka och dekorera borden. Sedan sätter han sig ner och väntar.

Tiden går, och mannen sitter fortfarande ensam och väntar. Andra gäster i restaurangen börjar fundera vad som är för fel.

2

Plötsligt får mannen ett textmeddelande. Han läser meddelandet och ser resignerat ner i marken.
Sedan reser han sig och säger högt:

”Ursäkta mig, kan jag få eran uppmärksamhet? Idag är det min födelsedag, jag är 61 år gammal och jag kom hit för att fira med mina barn och barnbarn. Som ni kan se, ingen av dem har kommit … Så om någon av er vill komma över och fira min födelsedag med mig, är jag evigt tacksam! ”
2
Det som hände efteråt, hade han knappast väntat sig! Alla gäster i restaurangen kommer över för att fira honom. Han övergavs av sin egen familj, men främlingar hade ingenting emot att fira med den äldre mannen.
2

Hans strålande ansikte säger mer än 1000 ord. En fullständig fullsatt restaurang var den bästa födelsedagspresent han kunde få.

Underbart att se att restaurangens gäster räddade dagen för den äldre mannen.

DELA om du håller med!