Läckt video: Här är hemska saker de gör till förmån för köttindustrin! USCH!

2998

En undersökning av industriella hönsfarmer …

Utredare har infiltrerat hönsfarmer för att visa en verklighet som kycklingbranschen inte vill att du ska se …

Hönsfarmer är platser där hönorna vi äter föds i tusental.

”De är i händerna på den grymma köttindustrin. Dessa sköra varelser tillbringar sin första dag i livet i en industriell inkubator. De behandlas som maskiner, bearbetade som om de vore delar i en sammanställning. Det finns inte minsta tecken på medkänsla för dem, bara kringgår mot deras rätt till liv. Istället för att spendera sin första dag i värmen från sin mor, så måste dessa små kycklingar tillbringa den första dagen i en mardröm … ”

En del av denna film som i hemlighet filmades av ”Association for the Protection of Animals, Animal Equality”, har hittills visats cirka 30 miljoner gånger. Tydligen kommer det från en amerikansk fabrik eller liknande praxis i Storbritannien.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!