Den102-åriga kvinnan försäkrar oss att hemligheten till evigt liv är att dricka öl!

1509

Idag har vi några fantastiska nyheter som varje öl älskare kommer att uppskatta. Vi höjer våra glas till den här historien!

Mildred Bowers, en älskvärd farmor från South Carolina, är 102 år gammal. Hon påstår sig veta en hemlig formel som har gjort det möjligt för henne att njuta av en sådan lång livslängd: öl.

I själva verket, säger hon att hennes läkare rekommenderade hon dricker ett glas öl om dagen. Mildred dricker sitt glas varje dag samtidigt som om det var medicin. Hon har gjort detta i många år och har inte för avsikt att ge upp – och vem kan klandra henne om hennes läkare gav detta råd? På frågan om hon rekommenderar att andra pensionärer att dricka öl regelbundet, sade hon, ”Ja, om de gillar det.”

Mildred erkänner dock att ”allt beror på dina gener”. Men hon är inte den första personen att hävda att dricka alkohol har bidragit till lång livslängd. Grace Jones från England, som fyllde 109 förra året, sade att hon tar en ”droppe whisky varje kväll.”

Snart kommer denna glada hundraåring fira sin 103: e födelsedag. Vi är säkra på att hon möter den med ett glas öl i handen och med stor glädje.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!