Om du dricker en tesked bakpulver i vatten, är det HÄR den otroliga effekten!

20092

Infektioner som påverkar urinvägarna kan vara farliga och smärtsamma. När infektionen utvecklas i urinvägarna kan den enkelt ta sig igenom till njurarna, vilket kan leda till allvarliga njursjukdomar.

Symptomen vid njursjukdom är; ryggsmärta, feber, illamående, kräkningar och förvirring. Du behöver besöka din läkare och göra regelbundna kontroller.

När du märker symptom som; intensiva urinträngningar och smärtsam, brännande känsla i urinblåsan eller urinröret under urinering så är det troligtvis en urinvägsinfektion.

Denna infektion orsakas av en bakterie och det kan lätt avlägsnas med huskurer . Några listade nedan;

  1. Persiljevatten: Detta är bra kur som gör att du kissar oftare. Detta är mycket bra för att behandla UVI. Receptet för persiljete: 1 kopp hackad persilja (30-40 g), två koppar kokande vatten (240-475ml). Låt bladen sjuda i 6-10 minuter och sila sedan bladen. Drick medans det är varmt.
  2. Gurka: Gurkan består till mestadels av vatten, därför är den så bra vid UVI. Du måste äta gurka och dricka minst 8 glas vatten per dag.
  3. Ingefärste: det här är en bra krydda, och den är även antiinflammatorisk så det kan hjälpa dig att eliminera smärtan. Du måste dricka hemgjort te eller köpa ingefärste.
  4. Pepparrot: vi är säker på att du har hört talas om de stora fördelarna denna ingrediens har. Den har stora antimikrobiella egenskaper och den ”dödar” bakterier. Du måste äta en tesked riven, färsk pepparrot, två gånger dagligen.
  5. Kombucha och surkål: Konsumerar du ingredienser så kommer det att främja de goda bakterierna och eliminera dåliga, infektionsframkallande bakterier.
  6. Bakpulver och vatten: Detta är en av de mest effektiva botemedlen. Genom att konsumera detta kommer du att bota dig själv snabbast möjligt. Du behöver dricka en tesked bakpulver och 8 dl vatten.
  7. Tranbärsjuice: Tranbärsjuice är en gammal huskur som kan hjälpa dig att eliminera infektion i urinvägarna.

I fall du har ovannämnda symtom, bör du besöka din läkare för en koll.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!