Sätt en vitlöksklyfta i munnen och håll den där i några minuter – Resultatet är otroligt!

6714

Vitlök är inte bara en populär krydda för olika rätter, men användes av de gamla romarna, kineserna, grekerna och egyptierna för medicinska ändamål. Kryddan har antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper – du kan använda den till exempel för att bli av med tandvärk.

Här är hur du kan använda vitlök mot tandvärk:

Särskilt för svår tandvärk, som är från sår eller inflammation så kan det hjälpa att gnugga en halv vitlöksklyfta 7 till 10 minuter på de drabbade området. Efter det kan du försiktigt tugga på en bit vitlök. Tack vare verkan från saften bör smärtan försvinna inom 15 till 30 minuter.

Skälen för tandvärk varierar. De måste alltid kontrolleras så snart som möjligt av en behörig läkare.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!