6 naturliga skönhetstips för din hud och dina naglar! Jag hade ingen aning om det här!

1410

Om du är precis som alla andra, skulle du vilja prova allt som kommer att göra dig yngre och vackrare. Som experiment som kommer att göra håret blir längre som du har löshår.

I det här inlägget kommer vi att berätta vilka ha stora fördelar citron har på din hud och hår och glöm inte, dina naglar.

  1. Behandlar akne

Du behöver veta att om du har tänkt att för akne så finns det inget botemedel, så har du har fel. De gula citrusfrukterna kommer att göra så att aknen försvinner. Det kommer att gå djupt in i porerna och rengör dem, eliminera alla gifter och bakterier som gör så att akne uppstår. Du måste blanda lite honung med citron och applicera på det drabbade området, flera gånger i veckan.

  1. Bekämpar hyperpigmentering

Citroner är bra för vitare hud, så om du har förmörkade områden på kroppen, är citron den perfekta lösningen för det. Du måste använda en bomullstuss som du doppar i citronäppelsyra på det mörka området. Låt det sitta i 10-15 minuter och skölj sen.

  1. Läker sår

Badda alla drabbade områden med några droppar citronolja detta kommer hjälpa dig att läka dem snabbare.

  1. Ljusare naglar

Gnugga citron på naglarna så kommer det att fungera som blekmedel, gula naglar är ett resultat av för mycket nagellack eller cigarettrökning.

  1. Behandlar mjäll

Mjäll är ett jobbigt problem som gör att du blir nervös. Du måste eliminera det eftersom det kommer att sänka din självkänsla. Om du inte har hittat någon bot för mjäll du är på rätt plats. Du måste ta juice direkt från en citron på din hårbotten och låt det sitta i 5-10 minuter och skölj ur med kallt vatten.

  1. Minskar bristningar

Citroner är bra för att eliminera hudbristningar efter graviditeten, eller efter att du förlorat mycket vikt snsbbt.

För bästa resultat rekommenderar vi att gnugga citroner direkt på hudbristningarna, låta saften sitta i 10 minuter, och sedan skölja med varmt vatten.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna häftiga video med dina vänner på Facebook!