Lider du av ledvärk? Nu finns det en huskur du enkelt kan göra hemma!

6459

Den som lider av artrit eller andra typer av kronisk ledvärk vet hur det kan påverka livskvaliteten. Allt från att komma ur sängen på morgonen, till att din dagliga rutin blir betydligt svårare.

Tack och lov finns det en fantastisk huskur som kan kan minska svullnad och lindra ömhet. Den bästa delen? Det är så enkelt som att brygga en kopp te …

Personer som lider av sjukdomar som artrit, reumatism, kronisk smärta, tendinit, eller ryggsmärta kan berätta hur detta påverkar livskvaliteten till det värre. Lyckligtvis finns det en enkel huskur som kan ta itu med många av dessa bekymmer!

Ingefära-gurkmeja te är full av naturliga smärtstillande medel och antioxidanter. Det fungerar snabbt genom att rikta kroppens inflammatoriska system rätt, minska svullnad och smärta, och genom att stärka immunförsvaret.

 Var och en av ingredienserna bidrar med unika positiva effekter . Till exempel är gurkmeja välkänt inom herbalistcirklar som ett effektivt smärtstillande och en energikick som också har gynnsamma anti-svamp och antivirala egenskaper.

Djävulsklorot innehåller tre kombinationer som är särskilt användbara för kroppen: harpagoside, harpagide och procumbine. Dessa kombineras för att ge en antiinflammatorisk verkan liksom mild smärtlindring.

Ingefära anses av utövare av holistisk medicin ha samma terapeutiska effekter som kanel, och det används ofta som en behandling för artrit och andra typer av ledvärk.

Steg # 1: Samla dina ingredienser: två kanelstänger, en bit ingefära, en del gurkmejarotpulver,  och en halv del djävulsklorot.

Steg 2: Mät upp din ingredienser och blanda ihop dem i en stor skål.

Steg # 3: Använd din karaff, eller din tekanna för att brygga en kopp själv!

Steg 4: När bryggt, kan te lagras i en sval, mörk plats i upp till sex månader!

Detta te är inte bara gott, men det verkar som det perfekta botemedlet för någon som lider av artrit eller ledvärk!