Detta MIRAKELRECEPT minskar kolesterolvärdet! Så smart!

1740

Den naturläkemedel vi tänker presentera i dag är otroligt bra för din hälsa, eftersom att det stärker immunförsvaret, bekämpar infektioner, minskar kolesterolvärdet, och renar artärerna.

Det är faktiskt ett populär tyskt recept som förbättrar din hälsa och innehåller extremt gynnsamma ingredienser som erbjuder olika hälsofördelar: citron, vitlök och ingefära.

Citron är säkerligen en av de mest hälsosamma frukterna på planeten. Det är riklig på vitamin C och alkaliserar kroppen, vilket förhindrar olika sjukdomar, som reglerar pH-nivåer i kroppen, och stärker immunförsvaret.

Vitlök har stark antiviral, antibakteriell, och antiseptiska egenskaper. Även dess aktiva ingrediens, allicin, är otroligt bra. Vitlök är rik på vitamin C, vitamin B6, mangan, och fiber.

Ingefära bekämpar inflammation, behandlar mag-problem, behandlar olika sjukdomar, och lindrar smärta. Det innehåller många antiinflammatoriska ingredienser, bland annat capsaicin, karoten, salicylat, och curcumin.

Så här förbereder du detta mirakulösa naturläkemedel:

Ingredienser:
4 citroner (oskalade);
4 vitlöksklyftor;
4 cl ingefära;
2l vatten;

Beredningsmetod:
Tvätta citronerna, vitlökarna och ingefäran väl. Skär citronerna i bitar, skala vitlöken och ingefäran, och blanda alla ingredienser i en mixer. Häll sedan över blandningen i en kastrull och värm upp. Tillsätt vatten och rör om tills det kokar. Ta sedan bort blandningen från värmen och låt de svalna. Sila och häll botemedlet i glasflaskor. Förvara flaskorna i kylskåpet.

Användning:
Drick ett glas denna lösning varje morgon, på fastande mage. På kvällen 2 timmar innan du somnar, bör du dricka mer. Skaka flaskan före konsumtion, eftersom att ingefära kan sjunka till botten.

Observera att under tillagningsprocessen, förlorar vitlök dess lukt på grund av citronen och ingefäran, så du bör inte oroa dig för det.


Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!