Detta kraftfulla hemgjorda te botar svullna ben på några dagar! Grymt!

26152

Svullna ben är ett ganska obehaglig tillstånd som kan störa din vardag.

Det kan orsakas av olika skäl, såsom dålig blodcirkulation, viktökning, menstruationscykeln, ohälsosam kost, och graviditet, men också från yttre faktorer såsom fuktighet, temperaturförändringar, varmt väder, och gravitationen i sig som lockar vätskorna i vår kropp nedåt.

Svullna ben är ganska smärtsamt och obehagligt. För att minska svullnaden, bör du ligga ner och höja benen till en höjd på cirka 30 cm.

Detta är en snabb, mild och tillfällig lösning på detta problem, men i det här inlägget, kan du läsa om ett naturligt sätt hur man helt gör sig av med överflödig vätska från kroppen, och därmed minska svullnad i benen.

Lösningen på svullnade ben är persilja te. Detta naturliga diuretikum ger många fördelar för det allmänna hälsotillståndet och välbefinnandet. År 2002, publicerade Journal of Ethnopharmacology en studie som bekräftar dess vätskedrivande egenskaper, tack vare dess förmåga att hämma kalium och natrium jonpumpar och stimulerar osmos och urinflödet

Till skillnad från andra diuretika som orsakar minskade nivåer av kalium, är persilja laddat med denna mineral. I stället förbättrar den organismens totala prestanda. Detta innebär att du kan höja den rekommenderade dagliga dosen med persilja utan att uppleva några biverkningar.

”Urindrivande och hypotensiv aktivitet hos vattenextrakt av persilja frön” är en 2009 brasiliansk studie som också har bekräftat potentialen för persilja att öka urinflödet och reglera blodtrycket på samma gång.

Dr John R. Christopher är en av de mest erfarna inom amerikanska örter, och han säger att den rekommenderade dagliga dosen av rå persilja, eller persilja te för att behandla ödem, är 2 liter.

Hur man förbereder persiljete:
Tillsätt fem matskedar av färsk och finhackad persilja blad och rötter i 500 ml kokt vatten.
Koka i ytterligare fem minuter. Låt tet sedan svalna i cirka 20 minuter, och sila.

Hur du konsumerar det:
Drick tet 3 gånger per dag, så bör svullnader i benen försvinna inom några dagar.


Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!