SÅ HÄR väljer du den snabbaste kön i mataffären, varje gång!!

682

Ett av de största misstag som jag har gjort i mitt liv är att jag inte uppskattade hur lätt det var att vara ett barn. Jag hade föräldrar som styrde mitt liv, som gav mig bekvämlighet. Det fanns alltid mat i huset. Rena kläder bara mirakulöst dök upp. Pengar? Vem behöver oroa sig för pengar?

Så nu när jag är vuxen, finns det massor av saker som jag var tvungen att lära mig själv. Det var en hel del att ta in i början. Hur exakt tvättar man? Vad är en välbalanserad kost? Hur får man pengarna alla talar så mycket om?

Tja, jag har lärt mig. Men jag har också kommit på att man aldrig slutar lära. Så att hitta en väg in och ut ur affären så fort som möjligt är något jag definitivt behöver lära mig mer om eftersom att jag tydligen är en mycket upptagen och viktig person.

Så se till att dela den här artikeln med dina vänner! De kommer helt klart tacka dig!

1. Snabbkassan är en mörk och vriden kö full av lögner och ånger

95e575a8-5d34-48dc-8fa8-cd7cf6d17cf3

Jag vet att detta är en kassörs erfarenhet. Folk räknar inte hur många artiklar de har. De ser en ganska tomt kö och tar den. Mitt personliga rekord var 142 varor i snabbkassan. Så tänk efter innan du tror att det kommer att bli en snabb tur in och ut.

2. Precis som på vägen, kan hinder bromsa saker

skarmavbild-2016-10-12-kl-14-54-27

Detta verkar nog självklart, men glöm inte att tänka på kassan. Uppenbarligen, om kassören inte kan se slutet av kön, är det inte troligt att veta hur snabbt de kommer att ta.

3. Se vad folk framför dig köper

d7f158bd-0c89-47ac-a74c-6264a2d20c0f

Lägg märke till 57 burkar majs på bandet, eftersom de är på rea? Bli inte förvånad om kassören har en kod för var och en av dem. Återigen, av erfarenhet, mitt rekord var 108 burkar som fick åsidosättas. Och allt jag och kunderna kunde göra var att ge varandra ett svagt leende som om det var en helt logiskt sak att göra.

4. Gå till vänster för snabbare service

skarmavbild-2016-10-12-kl-15-17-39

Enligt Robert Samuel, som grundade Same Ole Line Dudes, ett företag som bokstavligen kommer att stå i kö för dig. Eftersom de flesta människor är högerhänta, är de mer benägna att gå till höger. Någon som är vänsterhänt, märkte jag tenderar att gå till vänster.

Dela gärna denna smarta artikel med dina vänner på Facebook!