Blanda en citron med en matsked olivolja och du kommer att använda detta för resten av ditt liv!!

2302

Du behöver en drink som hjälper dig att rensa kroppen från gifter och öka din energi. Här hittar du lösningen på ditt problem. Vi kommer att ge dig ett recept på en magisk dryck som kommer att förbättra din hälsa och energi i din kropp.

Ingredienser du behöver:
Citron
Olivolja

Olivolja
Olivolja innehåller fettsyror som har förmågan att reglera kolesterol. Denna olja är särskilt effektiv för rengöring av vår kropp från gifter. Vi måste ha med det i vår kost och det kommer att göra underverk för vår hälsa.

Citron
Vi vet alla att citron har en mängd hälsofördelar. Det är den hälsosammaste frukten i världen. Den är rik på vitaminer, antioxidanter och näringsämnen.

Om vi kombinerar dessa två ingredienser kommer vi att få en kraftfull blandning som kommer att skydda oss och hjälpa oss att behandla olika sjukdomar såsom:

Hjärt-kärlsjukdomar
Eftersom att denna olja har en rik halt av fettsyror är den mycket fördelaktigt för vår kropp. Det reglerar vårt blodtryck, kolesterolvärden, och ökar vår omsättning.

Förstoppning
Om du lider av förstoppning måste du prova denna lösning, du kommer att se problemet lösas.

Reumatiska problem
Denna dryck har mycket starka antiinflammatoriska egenskaper. Om du konsumerar den regelbundet kommer den att behandla din ledvärk.

Balansera ut gallan av levern och gallblåsan
Drick denna lösning varje morgon på tom mage om du vill förbättra dina leverfunktion . Det kommer att hjälpa dig att eliminera alla gifter från kroppen.

Dela gärna med dina vänner på Facebook!