Bli av med dålig andedräkt PERMANENT med bara en enkel ingrediens!

4664

I själva verket, vaknar alla människor på morgonen med andedräkt som inte luktar så trevligt. Skälet till detta är bakterier som förökar sig i munnen under natten. Dessutom finns det ingen kontinuerligt flöde av saliv som är tänkt att tvätta bort det som är fallet under de timmar du är vaken. Emellertid är detta problem lätt att bli av med när du borstar tänderna.

Det är viktigt att nämna att vissa typer av livsmedel såsom lök, vitlök och kraftigt kryddad mat orsakar dålig andedräkt, så undvik fulländning dessa livsmedel före sänggåendet. Men ändå, kan detta lösas enkelt med tandborste och tandkräm eller tuggummi.

Lyckligtvis har vi lösningen på detta problem och allt du behöver är en enkel ingrediens:

Bakpulver/bikarbonat är helt naturligt sätt som fräschar upp din andedräkt.

Hur det fungerar? Bakpulver har förmågan att neutralisera de bebyggda syror som fastnat på tänderna och tungan. Det finns två alternativ för att använda bakpulver för att slåss mot dålig andedräkt.

Den första är att lösa ½ tsk bakpulver i vatten, och gurgla som du skulle med munvatten. Det andra alternativet är att du löser upp det i lite vatten och borstar tänderna med det. Dessa metoder kommer att ge minskning av dålig andedräkt på lång sikt. Vi garanterar att du kommer att bli förvånad över resultatet!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta artikel med dina vänner på Facebook!