Hon lägger 2 kilo lök i en lergryta sedan tillsätter hon smör! När hon är klar? MUMS!

1111

Det finns en miljon olika sätt att äta lök på, från rå till stekt. Men en av de mest populära och goda typer är karamelliserad lök. När lök karamelliserad blir det bara något verkligen speciellt. De får också en härligt mjuk smak som är söt, men inte för söt att det är överväldigande.

Videon visar allt du behöver veta för att finslipa detta recept och följande är en lista över de ingredienser som det kräver:

2 kilo gul lök
½ kopp osaltat smör
Salt och peppar

Hur man förbereder ingredienserna:

1) Skiva upp alla lökar och skär smöret i små bitar
2) Placera löken och smöret i en lergbryta och placera locket på grytan
3) Koka på låg värme under 8 timmar
4) Krydda dem med salt och peppar
5) Koka på låg värme i cirka ytterligare 2 timmar

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna mumsiga video med dina vänner på Facebook!