Hur INGEFÄRA hjälper mot prostata, äggstocks och koloncancer bättre än strålbehandling!

2899

Naturmedicin har utnyttjat fördelarna med ingefära i hundratals år. Denna potenta rot har faktiskt använts för behandling av olika sjukdomar tack vare sina många helande egenskaper. Dessa egenskaper och hälsofördelar har även uppmärksammats av modern vetenskap

How-Ginger-Destroys-Prostate-Ovarian-and-Colon-Cancer-Better-Than-Chemo

Ingefära innehåller anti-cancerföreningar

De aktiva föreningarna i ingefära, gingerols, shagaols och paradols är kända för att vara anticancerföreningar. Detta upptäcktes i en studie publicerad i Journal of Food and Chemical Engineering. Många andra studier har bekräftat dessa resultat och har visat att ingefära är speciellt effektiv på att döda cancerceller i äggstockar, prostata och kolorektal cancer. Dessutom, enligt vissa, anticancer effekterna av ingefära är ännu starkare än de av kemoterapi.

Ingefära dödar prostatecancerceller

British Journal of Nutrition har publicerat en studie i USA som visar att ingefärsextrakt (Zingiber officinale Roscoe) kan hämma utvecklingen av prostatacancerceller i människor när de intas i en daglig dos av 100 mg per kg kroppsvikt. Enligt denna studiens resultat, kan ingefärsextrakt minska prostatacancer tillväxt på nästan 56 procent av försökspersonerna.

Varför ingefära potential kan vara bättre än kemoterapi

Mer och mer bevis tyder på att ingefära är mycket fördelaktigt för förebyggande av flera typer av cancer, såsom prostatacancer, äggstockscancer, och kolorektal cancer. En av de bästa fördelarna med ingefära är att det är helt naturligt och mindre invasiv behandling, jämfört med kemoterapi. Detta tyder på att ingefära dödar endast cancerceller, lämnar de friska intakt. Dessutom är ingefära inte giftigt, vilket gör det till en ännu bättre och mer godtagbart alternativ.

Hur man använder ingefära som en medicin

Den rekommenderade dagliga dosen av ingefära är fyra gram per dag; Men gravida kvinnor är undantag, och de ska konsumera den i små mängder, ungefär ett gram per dag.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!