En läcker chokladtårta? Du kan göra en på lite mer än 5 minuter och utan att använda ugnen …

1112

Mikrovågsugnen har blivit en värdefull sak för att överleva livet i hemmet: det finns de som använder den bara för att tina eller värma, men du kan använda den för matlagning, vissa är misstänksamma om den här metoden för matlagning, men det är fortfarande praktiskt och snabbt.
I själva verket kan det rädda dig från många situationer, såsom att stå utan en efterrätt att erbjuda dina gäster. Med receptet som vi presenterar i dag, kommer problemet att lösas på bara 5 minuter: här är hur man förbereder en läcker chokladkaka som bakas i mikrovågsugnen!

Dessa är de nödvändiga ingredienserna:

100 g mjöl
150 g strösocker
100 g smör, smält
2 ägg
1 msk bakpulver
5 msk kakao
50 ml mjölk
vaniljessens
Smarties (tillval)

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!