Hon gör en vanlig chokladkaka, men när hon tillsätter den HÄR ingrediensen? WOW!

915

Nu när sommaren snart är här så är det dags för picknick och utomhusfester, jag försöker hela tiden att komma på något kul, till exempel nya dessertidéer. Att bläddra igenom kokböcker hjälper, men ibland finns det mycket mer glädje i att hitta på något oväntat och nytt.

Visst kan Coca-Cola vara en uppfriskande dryck på en varm dag, men det kan också vara en bra ingrediens för att laga mat med – och dessa sötsaker är verkligen en perfekt dessert att göra för en sommarfest.

Lyckligtvis är receptet verkligen lätt att följa, och jag vet att slutresultatet är något även barnen skulle tycka om. det bästa är bäst att det är kul att göra också!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna mumsiga video med dina vänner på Facebook!